Başörtüsünü silindir ütüye kaptırınca boynu kırıldı

Karabük'te, Yenice Devlet Hastanesi'nde başörtüsünü silindir ütüye kaptıran temizlik görevlisi Züleyha Koymatoğlu (27), boynunun kırılması sonucu yaşamını yitirdi.
Olay, saat 12.00 sıralarında, Yenice Devlet Hastanesi'nin çamaşırhanesinde meydana geldi. Engelli memur sınavı ile 5 yıl önce hastanede hizmetli olarak göreve başlayan Züleyha Koymatoğlu, arkadaşları tarafından ütü için çarşafların verilip, çıkarıldığı tablada hareketsiz yatarken bulundu. Arkadaşlarının çağırdığı sağlık ekipleri, yüzde 55 zihinsel engelli Koymatoğlu'nun boynunun kırılması sonucu öldüğünü belirledi. Züleyha Koymatoğlu'nun cenazesi, hastanenin morguna kaldırıldı.
Yapılan ilk incelemeye göre, Züleyha Koymatoğlu'nun çarşaf ütülemek için kullanılan büyük silindir ütünün önünde, çarşafların verilip, çıkarıldığı tablaya oturduğu, başını geri doğru hareket ettirince sensörlerin devreye girdiği, başörtüsünü silindir ütüye kaptırdığı ve boynunun kırıldığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
EHLİYET YENİLEME SON GÜN: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!