Bekir Bozdağ'dan Tahir Elçi cinayeti açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Sur ilçesindeki terör saldırısına ilişkin temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a geldi. Bozdağ saldırıda hayatını kaybeden Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin evine taziye ziyaretinde bulunarak, eşi Türkan Elçi ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Bozdağ ziyaretin ardından önemli açıklamalar yaptı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sur ilçesindeki terör saldırısına ilişkin temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a geldi.
Davutoğlu'ndan Demirtaş'a "Tahir Elçi'nin katilleriyle işbirliği" suçlaması
Davutoğlu'na Tahir Elçi tweetleri
Demirtaş 'Tahir Elçi Devletsizlikten öldürüldü' sözüne açıklık getirdi
Bakan Bozdağ, beraberinde Müsteşar Kenan İpek, HSYK Başkanvekili Metin Yandırmaz ile geldiği kentte, ilk olarak valiliği ziyaret etti. Valiliğe girişinde Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy tarafından karşılanan Bozdağ ve beraberindekiler daha sonra valilik binasına geçti.
Bakan Bozdağ, Valilik şeref defterini imzaladı. Daha sonra Bakan Bozdağ başkanlığında, Adalet Bakanlığı Müsteşarı İpek, HSYK Başkanvekili Yandırmaz, Vali Aksoy, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan'ın katılımıyla bir toplantı yapıldı.Terör saldırısı ve soruşturmaya ilişkin brifingin verildiği toplantıbasına kapalı gerçekleşti. Toplantının ardından, Bakan Bekir Bozdağ ve beraberindekiler saldırıda hayatını kaybeden Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin evine taziye ziyaretinde bulunarak, eşi Türkan Elçi ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Bozdağ "Tahir Elçi'nin öldürüldüğü olay yeri incelemesinde toplam 83 delil toplandı. Olay yerinin krokisi çizildi, bölgedeki tüm kamera kayıtları incelemeye alındı. Deliller arasında deforme olmuş mermi çekirdeği ve teröristlerden birinden düşen silah var. Bazı çevreler olayın hemen ardından devleti suçlamaya başladılar, devleti yaptığını söyleyen her kimse elindeki belge ve bilgileri getirip versin" dedi.
İŞTE SORUŞTURMADA GELİNEN SON AŞAMA
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Samsun'daki faciada 3 kişi can verdi! İhmaller zinciri açığa çıktı
Özel'in açıklamaları gündeme oturdu! Sıra Yavaş’ta mı? Abdulkadir Selvi yazdı
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: İstanbul dahil birçok il için alarm verildi!
Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Yapmayanların ehliyeti iptal edilecek
Prof. Dr. Ateş'ten 'deprem' açıklaması: "250-300 yıl beklemiyoruz"