'Beklenen mehdi benim' dedi cami minaresine çıktı

Eskişehir'de psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen 35 yaşındaki Ahmet Yılmaz, cami minaresine çıkarak, "Beklenen mehdi benim" diye bağırmaya başladı. Olay yerine gelen polis, Yılmaz'ı ikna edip minareden indirdi.
Gece yarısı İstiklal Mahallesi Reşadiye Camii'nin minaresinde bir kişinin bağırdığı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Gelen polis ekipleri psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen Ahmet Yılmaz'a cami minaresinden inmesini istedi. Minarede namaz kılan Yılmaz'ın inmemesi üzerine olay yerine itfaiye ve 112 sağılık ekipleri sevk edildi.
Sivil polisler minareye çıkarak Ahmet Yılmaz'ı indirmek için ikna çabalarına başladı. Yılmaz bir süre sonra polislerle birlikte cami minaresinden indi. Ahmet Yılmaz ambulansa götürülürken gazetecilere doğru, "Türkiye elden gitmek üzere. İslam orduları başkomutanıyım. Selam olsun tüm Müslüman alemine. Beklenen mehdi benim, bunu iyice bilin. Adım Ahmet. Peygamberin bahsettiği kişiyim" dedi.
Ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürülen Ahmet Yılmaz'ın eşi ile tartıştıktan sonra cami minaresine çıktığı ve psikolojik rahatsızlığının bulunduğu belirtildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Sahte fatura davasında karar çıktı: Engin Polat ve babası Sezgin Polat'a 5 yıl 2 ay hapis cezası verildi
KKTC Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi, 3 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak