Belediye Başkanı özür diledi

Eskişehir'in Seyitgazi İlçesi Belediye Başkanı AK Partili Hasan Kalın, öğrencilere dağıtılan içerisinde kırtasiye setinin olduğu kağıt poşetlerin hatalı basım sonucunda 'Gelecek için çalışıyoruz' yerine 'Gelecek için çalıyoruz' yazıldığını belirterek özür diledi.
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in Eskişehir'de fotokopisini gösterip, "Son günlerde Eskişehir'de bir AKP belediye başkanı şöyle bir şey bastırmış ve dağıtmış. Allah'ın işine bak gelecek için çalıyoruz. Görüyor musunuz" diye eleştirdiği olayla ilgili olarak Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın facebook sayfasında açıklama yaptı. Yeni basılan ve doğru yazılan 'Seyitgazi Belediyesi. Gelecek için çalışıyoruz' yazılı kağıt poşetin fotoğrafını da kendisiyle birlikte yayınlayan Hasan Kalın şöyle dedi: İlker Başbuğ bağımsız Kürt devleti için tarih verdi Marmara Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem!
'İlkokula yeni başlayan öğrencilerimize dağıttığımız kırtasiye seti çantalarından bazı hatalı basılanlar dağıtım esnasında yenilerinin arasına karışmıştır. Bu dağıtım esnasında gerçekleşen hatadan dolayı özür diler, kamuoyunun doğru bilgilenmesi adına; Bizler tüm personellerimizle birlikte 'Gelecek için çalışıyoruz.'
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN Toplu Taşıma Ücretsiz mi? YKS 21-22 Haziran 2025 toplu taşıma bedava mı? YKS Nedeniyle Otobüs, Metro, Metrobüs, Ankaray, İzban Bedava Mı?
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
EHLİYET YENİLEME SON GÜN: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama