Belediye başkanını tehdit ettiği iddia edilen 3 kişi adliyeye sevk edildi

Sakarya'da Pamukova Belediye Başkan Yardımcısını 3 ay önce makamında silahla vuran ve serbest bırakılan eski belediye çalışanı ve 2 arkadaşı, Belediye Başkanını ölümle tehdit ettikleri suçlamasıyla adliyeye çıkarıldı.
Sakarya'da Pamukova Belediye Başkan Yardımcısını 3 ay önce makamında silahla vuran ve serbest bırakılan eski belediye çalışanı ve 2 arkadaşı, Belediye Başkanı AK Partili Cevat Keser'i ölümle tehdit ettikleri suçlamasıyla adliyeye çıkarıldı.
Müteahhit, Belediye Başkan Yardımcısını makamında vurdu
Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, önceki akşam telefonuna mesaj atıp ölümle tehdit edildiğini öne sürerek, Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu.
Başkan Cevat Keser'in şikayeti üzerine Adapazarı'ndan Pamukova'ya giden asayiş şubesine bağlı ekipler tehdit iddiasıyla Burhan S. ile arkadaşları C.S. ve F.K.'yi gözaltına aldı.
Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Burhan S. ve arkadaşları C.S. ile F.K.'nin belediye başkanı Cevat Keser'i vurmak için plan yaptıkları iddia edildi.
Burhan S.nin daha önce Pamukova Belediyesi'nde çalışırken belediyeye ait akaryakıt istasyonun soyulmasıyla ilgili olarak yargılandığı ve 5 yıl hapis yattığı, son olarak 3 ay önce Pamukova Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Öztürk'ü makamında silahla vurduktan bir ay sonra teslim olup çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı belirtildi.
3 kişi emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilirken, Burhan S. gazetecilere, "Suçsuz, günahsız insanlara makamını kullanarak eziyet ediyor" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Terör örgütünün fesih kararı! Yeni sürecin detayları: PKK, Kandil’i terk edecek! Abdulkadir Selvi yazdı...
HABER... Dünyanın gözü İstanbul'daydı! Erdoğan - Zelenski görüşmesinin kodları!
Görüntüler Osmaniye'den! Sağanak vurdu Bülbül Deresi taştı
Evi kundaklayıp eşinin ve çocuklarının ölümüne neden olmuştu! Yeni görüntüler ortaya çıktı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!