Berkin Elvan'ın cenazesi için konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılay-Çayyolu metro açılış töreninde konuştu. Berkin Elvan'ın cenazesinin ardından yaşanan olaylara değinen Erdoğan, "Dün İstanbul'da değişik yerlerde partimizin seçim koordinasyon merkezlerini yaktılar, yıktılar. Bunlar sahtekar" dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kızılay-Çayyolu metro açılış törenine katıldı. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, şunları söyledi; "Bugüne kadar eser var mı bunlardan? Yok. Şimdi çıkmışlar konuşuyorlar. Ne yapacaksınız onu söyleyin. Şunu bedava yapacağım, mazotu şu kadara indireceğim falan. Neyi kullandırıyorsun ya. Bu ülkeyi neyle idare edeceksin, bu personelin maaşını neyle ödeyeceksin. Siyaset dürüstlük üzerine inşa edilir. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bunlarınki yatsı olmadan söndü."
Berkin elvan'ın cenazesinin ardından yaşanan polis müdahalesiyle ilgili olarak da konuşan Erdoğan,"Dün İstanbul’da partimizin seçim ofislerini yıktılar. Hani bunlar özgürlükçüydü. Bunlar sahtekar. Bunlar sandığa inanmıyor. Ve geleceklerini de görüyorlar. 30 Mart’ı şimdiden gördükleri için kargaşa çıkaralım da bu kargaşa ile netice alır mıyız diyorlar. Ama alamayacaklar" dedi.
Okmeydanı'nda gergin dakikalar
Enver Aysever gözyaşlarını tutamadı
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması
PKK nasıl kuruldu? Abdullah Öcalan kimdir? 45 yıllık terör dönemi nasıl son bulacak?
Hiç eğitim almadı ama 11 dil biliyor: Hepsini kullandığı bu yöntemle öğrendi
SON DAKİKA... Sivas'taki vahşette sır perdesi kalktı! Hedefte anne de varmış
RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 9 Mayıs Cuma Mesajları!