Beşiktaş'ın ortasında naylon barakada 8 çocukla yaşam mücadelesi

Beşiktaş Abbas Ağa Mahallesi'nde bir aile, yeşil alana kurdukları naylonla kaplı barakada hayatta kalma mücadelesi veriyor.
Adana'dan aylar önce mahallenin Nardenk Sokak yakınındaki yeşil alana gelen biri yeni doğmuş 8 çocukları bulunan aile, buraya bir baraka yaptı. Barakanın üzerini ve yanlarını naylonla kaplayan aile, kar ve yağmura rağmen burada yaşamını devam ettirmeye çalışıyor. Su ihtiyacını yakındaki camiye giderek doldurdukları kaplarla karşılayan ailenin durumu çevredekileri hem üzüyor hem de korkutuyor.
Bu soğuklarda ailenin burada kalmasının doğru olmadığın belirten vatandaşlar, çocuklar ve aile için endişlendiklerini kendilerinin de bu yeşil alanı kullanamadıklarını söyledi. Aileye yardım eli uzatılarak buradan sıcak bir yuvaya kavuşturulmalarını isteyen vatandaşlar, İstanbul'un ortasında böyle bir durumun yaşanmasının da ayrıca üzüntü verici olduğunu dile getirdi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması
Senede bir kere açıp sadece 10 gün yaşıyor! Dokunan yandı: Yüz binlerce lira cezası var!