Bin 500 polis ile dev uygulama

Bursa'da il genelinde bin 500 polis ile narkotik ve huzur uygulaması gerçekleştirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik 36 ayrı noktada eş zamanlı olarak narkotik ve huzur uygulaması düzenlendi.
Uygulamada narkotik ekiplerine, asayiş şube ekipleri, özel harekat polisi ve çevik kuvvet ekipleri de olmak üzere toplam bin 500 polis destek verdi.
Uygulamada polis ekipleri sokak sokak gezerek, şüpheli gördükleri şahıslara GBT sorgulaması ve üst araması yaptı.
Eş zamanlı olarak 36 ayrı noktada uygulama yapan ekipleri inceleyen Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, sokakları tek tek gezerek vatandaşlarla selamlaştı. Ayrıca Emniyet Müdürü Osman Ak çocuklara da hediyeler dağıttı.
İl genelinde yapılan uygulama sabah saatlerine kadar devam edeceği öğrenildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
BÜYÜK ELEKTRİK KESİNTİSİ! 17 Haziran İstanbul Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ Elektrik Arıza Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?