Boşanmak isteyen karısını silahla öldürdü

Boşanmak isteyen karısını silahla öldürdü
expand
KAYNAKAA

Kocaeli'de bir çocuk annesi 25 yaşındaki kadın, boşanmak isteyince eşi tarafından öldürüldü.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Eşi Emrah Çakır'dan ayrılmak isteyen Hazal Atmaca Çakır, 14 aylık bebeğini alarak Eskişehir'de yaşayan ailesinin yanına gitti. Barışmak istediğini belirten Emrah Çakır, dün gece eşini Eskişehir'den Darıca'ya götürdü. Çakır, Mithatpaşa Caddesi Özel Sokak'ta bulunan boş arazide tartıştığı eşini silahla vurduktan sonra kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadının öldüğünü belirledi. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada, Hazal Atmaca Çakır'ın annesinin, Eskişehir'de polisi aradığı, damadı Emrah Çakır'ın zorla kızını götürdüğünü ve kızının hayatından endişe ettiğini söylediği öne sürüldü. Bunun üzerine de Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışma başlattığı öğrenildi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow