Boydak Holding TMSF'ye devredildi

Boydak Holding TMSFye devredildi
expand
KAYNAKAA

Kayseri'de Boydak Holding, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Boydak Holding, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma çerçevesinde, Kayseri 2. Sulh Ceza Mahkemesi kararı ile TMSF'ye devredildi.

Holdingin eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak ile holding yöneticilerinden Şükrü, İlyas ve Bekir Boydak, Boydak Eğitim ve Kültür Vakfına yönelik operasyon sonucu tutuklanmış, gözaltına alınan yönetim kurulu başkanı Mustafa Boydak yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Holding yöneticilerinden Memduh Boydak da FETÖ'ye finans desteği sağlandığı iddiasıyla daha önce başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

Holding yönetimine 18 Ağustos'ta 5 kişilik kayyum atanmıştı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow