Bu tweete tepki yağdı: "Yakınlarının başı sağolsun"

FETÖ kapsamında firari olarak aranan Todays Zaman'ın eski Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'in twitter'dan paylaştığı mesaja tepki yağdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gültan Kışanak'ın tutuklanmasının ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na kayyum atanmış, Ankara'nın Etimesgut ilçesi Kaymakamı Cumali Atilla görevlendirilmişti.
FETÖ kapsamında aranan Keneş ise Twitter üzerinden şoke eden bir mesaj paylaştı. Keneş, "Hasan Ölçer duruyorken kayyım atanan Cumali Atilla'ya şimdiden Allah rahmet eylesin!.. Yakınlarının başı sağolsun!.. Terör örgütü PKK affetmez" diye yazdı.
Keneş gelen tepkiler üzerine skandal paylaşımı sildi.
Keneş, terör örgütü PKK'nın daha önce peşinen tehdit ettiğini, belediyeye illa kayyum atanacaksa kamu görevlisi değil siyasi kimlikli isimlerin olması gerektiğini ima ettiğini savundu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
BÜYÜK ELEKTRİK KESİNTİSİ! 17 Haziran İstanbul Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ Elektrik Arıza Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?