hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün toplu taşıma ücretsiz mi? 31 Mart 2024 tramvay, otobüs ve metrobüs bedava mı?

    Bugün toplu taşıma ücretsiz mi 31 Mart 2024 tramvay, otobüs ve metrobüs bedava mı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    31 Mart’ta sandık başına gidecek milyonlarca seçmen tercihlerini belirleyecek. Sandıklarının bulunacağı alana toplu taşıma ile gidecek olan seçmenler “31 Mart 2024 Pazar günü tramvay, otobüs, metrobüs ücretsiz mi?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, bugün toplu taşıma bedava mı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    31 Mart’ta il ve ilçe belediye başkanı ile belediye meclisi ve muhtarları seçecek olan seçmenler sandık başına gidecek. YSK seçmen kağıtlarını geçtiğimiz günlerde dağıtmış ve hangi seçmenin hangi sandıkta oy kullanacağı ortaya çıkmıştı. Oy kullanacağı sandığa toplu ulaşım ile gidecek olan seçmenler ise toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını araştırmaya başladı.

    BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ, OTOBÜSLER VE METROBÜS BEDAVA MI?

    Oy verme günü olan 31 Mart 2024 Pazar günü toplu taşıma normal işleyişinde olacak. Bütün eğlence yerleri oy verme süresince kapalı kalacak. Eğlence yeri niteliğindeki lokantalarda yalnız yemek servisi yapılabilecek. Emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlardan başka hiç kimse silah taşıyamayacak. Öte yandan toplu taşıma ve İETT'nin ücret durumuna ilişkin resmi bir açıklama gelmedi. Bu kapsamda 31 Mart Pazar günü otobüs, tramvay, vapur seferleri ve diğer toplu taşıma araçları ücretli olarak hizmet verecekler.

    Bugün toplu taşıma ücretsiz mi 31 Mart 2024 tramvay, otobüs ve metrobüs bedava mı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow