Bülent Arınç, Necmettin Erbakan'la olan fotoğrafını paylaştı

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, eski Başbakan Necmettin Erbakan'ı ölüm yıl dönümünde Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile andı.
Necmettin Erbakan'ın bilinmeyen hikayesi: Kendini odaya kilitledi
Necmettin Erbakan'ın ölüm yıl dönümü için sosyal medya hesabından açıklama yapan Bülent Arınç, "Vefatının 7. yılında; büyük devlet adamı, vatan ve millet sevdalısı, merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamızı rahmet, minnet ve hasretle anıyorum. O'na ve öğretilerine her geçen gün daha çok ihtiyaç duyuyor; O'nu ve ikazlarını daha iyi anlıyoruz. Ruhu şad, mekanı Cennet olsun..." sözleriyle Erbakan'ı andı. Erbakan'ın elini öperken çekilen bir fotoğrafını da paylaştı.
Vefatının 7. yılında; büyük devlet adamı, vatan ve millet sevdalısı,
— Bülent Arınç (@bulent_arinc) 27 Şubat 2018
merhum Prof.Dr. #NecmettinErbakan hocamızı rahmet, minnet ve hasretle anıyorum.
Ona ve öğretilerine her geçen gün daha çok ihtiyaç duyuyor; onu ve ikazlarını daha iyi anlıyoruz.
Ruhu şad, mekanı Cennet olsun... pic.twitter.com/XfGLlurqlQ
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Özgür Özel'e yumruklu saldırı... Saldırganın katlettiği oğlunun mezarında dikkat çeken yazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Rum tarafında geniş yankı buldu: "Bu topraklara bir damga daha vuruyoruz"
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın