Bülent Arınç’ın eşinin akrabası Ziya Tay tutuklandı

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aynı zamanda eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın eşi Münevver Arınç’ın da akrabası olan Manisa Halk Sağlığı Müdürü Ziya Tay, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve yaklaşık 20 gün boyunca emniyetteki sorgusunun ardından 20 Ağustos’ta mahkemeye çıkan, ardından da adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay hakkında yeniden tutuklama kararı çıkarılarak gözaltına alındı.
ÖSO'nun girdiği Cerablus kent girişinden görüntüler
Selin Sayek Böke'den Cerablus operasyonu açıklaması
Mahkemeye sevk edilen Tay, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın eşinin amcasının oğlu olduğu öğrenilen Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olmuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor