hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bungalov davasında 2. duruşma

    KAYNAKCNN TÜRK

    İğneada'daki sel felaketinde bölgede bulunan bungalov evlerin yıkılması 6 kişinin ölümüne neden olmuştu. Bungalov davasının görülen son duruşmasında mahkeme heyeti selde yıkılan tesiste teknik heyetin keşif yapmasına karar verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İĞNEADA'DAKİ SELDE 6 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

    Ruhsata aykırı olduğu halde onlarca kişiyi ağırlamaya devam etmişti. Tutuklu işletme sahibi ve tutuksuz 3 kişinin yargılandığı, bungalov davasının ikinci duruşmasında ara karar açıklandı.

    Bungalov davasında 2. duruşma

    5 Eylül'de Kırklareli'de sel nedeniyle bir tesiste bulunan bungalovlar sele kapılmış, tesiste kalan 12 kişiden 6'sı yaşamını yitirmişti.

    Bungalov davasında 2. duruşma

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan işletme sahibi ve tutuksuz 3 sanığın "Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma" suçundan 3 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlanmış ve işletme sahibi sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilmişti.

    BUNGALOV DAVASI DURUŞMASI ERTELENDİ

    Davanın Kırklareli 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ikinci duruşmasında sanıkların savunmaları dinlendi. Tutuklu sanık Bülent Bayrak'ın savunması sırasında salonda gerginlik yaşandı. Sel felaketinde kızı ve damadını kaybeden Safiye Yaşa, Sanık Bülent Bayrak'a kızı ve damadının fotoğraflarını göstererek tepki gösterdi. Bayrak'ın Yaşa'ya "Kızının ölümü üzerinden dans ediyorsun" demesi üzerine tartışma çıktı. Mahkeme heyeti duruşmaya bir süre ara verdi.

    Yeniden başlayan duruşmada diğer sanıklar da dinlendi, ara karar açıklandı. Tutuklu sanık Bülent Bayrak'ın tutukluluğunun devamına diğer sanıkların tutuksuz yargılanmalarına, ve mahkeme heyeti selde yıkılan tesiste teknik heyetin keşif yapmasına karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow