Burakcan'ın babası şehit polisin babasını aradı

Burakcan'ın babası Halil Karamanoğlu, Tunceli'deki eylemler sırasında kalp krizi geçirerek şehit düşen polis memuru Ahmet Küçüktağ'ın babasını telefonla arayarak, başsağlığı diledi.
Karamanoğlu ailesinin yakını Dursun Eker, iki acılı babanın telefonda karşılıklı olarak başsağlığı dileyip, üzüntülerini paylaştıklarını belirtti.
Halil Karamanoğlu'nun, Küçüktağ'a, "Memleketi bölmek ve huzuru kaçırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bizim çocuklarımız gitti. Başka ailelerin burnu kanamasın. Ne polis şehit olsun ne de bir vatandaş hayatını kaybetsin. Ülke, birlik ve beraberlik içinde olsun" dileklerini ilettiği konuşmanın sonunda, iki acılı baba da gözyaşlarına hakim olamadı.
Birbirlerine sükunet çağrısında bulunan Karamanoğlu ile Küçüktağ, karşılıklı olarak çocukları için dua etti.
Süleyman Küçüktağ, Burak'ın babası Halil Karamanoğlu'nun kendisini telefonla aradığını ve başsağlığı ilettiğini belirterek, "Başsağlığı diledi ölen oğlum için. Ben de kendisine bütün şehitler için başsağlığı diledim. Ondan sonra böyle olaylar olmaması için konuştuk, bu şekilde görüştük yani" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde yeni görüntü: Nasıl öldürdüğünü gülerek anlattı
Sokak ortasında vahşet! Bahar'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı
Edirne'de "Kakava ateşi" yakıldı, binlerce kişi baharın gelişini böyle kutladı
Kanımız dondu: Sokak ortasında vahşet! Bahar’ı da soldurdular