Burs ve kredi için ek süre

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı faaliyetlerini sürdüren Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan burs ve kredi almaya hak kazanan ancak gerekli taahhütnameyi onaylayamayan öğrencilere 16-22 Şubat tarihleri içerisinde ek süre tanındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bakanlıktan yapılan açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan burs ve kredi kazanan fakat "www.turkiye.gov.tr" adresinden burs ile kredi taahhütnamesini onaylayamayan gençlere ek süre tanındığı bildirildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Öğrenciler, PTT üzerinden temin ettikleri e-devlet şifreleriyle 'www.turkiye.gov.tr' adresinden 22 Şubat saat 23.59'a dek taahhütnamelerini onaylayabilecek. Söz konusu taahhütnameleri onaylayan öğrenciler, burs ve kredilerini mart ayı içerisinde, ocak ayından itibaren üç aylık olarak alacak. Yurt dışında yüksek öğrenim gören öğrenciler ise taahhütname onaylama işlemlerini 31 Mart tarihine kadar yapabilecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Niğde'de sel faciası: Ölü ve Yaralılar Var!

SEÇİM YAPILACAK BELDELER 7 HAZİRAN 2026: Oy verme saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek?

LGS'de son viraj: Altın değerinde tavsiyeler

TOKİ'DEN 64 İLDE KURASIZ 20 BİN KONUT SATIŞI: TOKİ 20 Bin Konut Satışı Hangi İllerde Yapılacak?

SON DAKİKA... Meteoroloji saat verip uyardı: Kuvvetli geliyor