Bursa'da 5 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Burak Koçak'tan sevindiren haber: Sağ bulundu

{ title }

SONRAKİ VİDEO

SON DAKİKA | Bursa'nın Orhaneli ilçesinde kaybolan Burak Koçak'ı arama çalışmalarında sevindiren haber geldi. Burak Koçak, arama çalışmalarının 5'inci gününde sağ olarak bulundu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde yaşayan 13 yaşındaki Burak Koçak, 5 Haziran 2025 sabahı okula gitmek üzere evden ayrıldı ancak bir daha geri dönmedi. Ailesi, Burak'ın okul servisine binmediğini ve gün boyu eve dönmediğini fark edince kaybolduğunu bildirdi.

Bursada 5 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Burak Koçaktan sevindiren haber: Sağ bulundu

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Öğrencinin okul çantası, mahalledeki Altıntaş İlkokulu'nun bahçesindeki bir barakada bulundu. Ayrıca, güvenlik kameralarında Burak'ın mahalle çıkışında yolda yürüdüğü görüntülendi.

Ailesi, Burak'ın kaybolmadan bir gün önce berbere gidip saçlarını kestirdiğini, ancak annesi ve amcasının bu saç modelini beğenmeyerek evdeki tıraş makinesiyle saçlarını tamamen kestiklerini belirtti. Bu olayın ardından Burak'ın moralinin bozulduğu ifade edildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Bursada 5 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Burak Koçaktan sevindiren haber: Sağ bulundu


EKİPLER SEFERBER EDİLDİ

Kaybolduğu günden itibaren, AFAD, JAK, UMKE, jandarma birimleri ve çeşitli arama kurtarma derneklerinden oluşan 133 kişilik ekip, yaklaşık 40 kilometrekarelik orman ve dağlık alanda arama faaliyetlerini sürdürdü. 4 iz takip köpeği ve 4 dronun da dahil olduğu çalışmalara 6 kişilik dalgıç polis ekibi gölet ve akarsularda destek verdi.

Bursada 5 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Burak Koçaktan sevindiren haber: Sağ bulundu


BURAK'TAN SEVİNDİREN HABER

Burak Koçak (14), arama çalışmalarının 5'inci gününde sağ olarak bulundu. 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow