Bursa'da müdür yardımcısından tepki çeken Pippa Bacca paylaşımı

Bursada müdür yardımcısından tepki çeken Pippa Bacca paylaşımı
expand

Bursa Osmangazi Süleyman Çelebi Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Necmettin Köksal'ın sosyal medyada CHP'nin Adalet Yürüyüşü ile ilgili yaptığı paylaşım büyük tepki çekti. Köksal, CHP'yi eleştirirken 2008'de tecavüze uğrayıp, öldürülen Pippa Bacca'yı örnek gösterdi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Posta'nın haberine göre; müdür yardımcısı Necmettin Köksal Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, 2008 yılında İsrail, ABD gibi ülkeleri protesto etmek için İtalya'dan yola çıkıp, eylemi için otostopla ülke ülke gezen ancak Türkiye'de tecavüz edilerek öldürülen Pippa Bacca üzerinden Adalet Yürüyüşü'ne atıfta bulunarak, yürüyüş yapanlara tecavüz edildiğine dair bir vurgu yaptı.

Türkiye'nin utanç tablosu

Köksal'ın "Bir zamanlar İtalya'dan yürüyerek Türkiye'ye gelen bir kadın vardı, başına kötü şeyler gelmişti. Nerden geldi ki aklıma durup dururken" diyerek yaptığı paylaşımın oldukça tepki çekti. 

Köksal'ın yaptığı paylaşım şu şekilde:

Bursada müdür yardımcısından tepki çeken Pippa Bacca paylaşımı

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow