Bursa'da tinerciler neredeyse bütün mahalleyi yakıyordu

Bursa'da tinercilerin mesken edindiği boş bir binada çıkan yangın neredeyse bütün mahalleyi ateşe veriyordu. Yangının ardından şikayetlerini dikkate almayan yetkilileri eleştiren mahalle halkı, "Bir şey yapılmazsa balyozları alıp bu binayı yıkacağız" dedi.
Bursa'nın Küplüpınar mahallesi Telaltı sokakta bulunan metruk evde tinercilerin çıkardığı iddia edilen yangın panik yarattı.
ABD'deki konser faciasında bilanço büyüyor: 33 ölü
Mahalle sakinlerinin daha önce çok sayıda şikâyette bulunmasına rağmen tinercilerin mesken tuttuğu bina saat 22.30 sularında yandı.
İtfaiye ekiplerinin olaya anında müdahalesi ile çevrede bulunan araç ve evlere sıçramadan söndürülen yangın, beraberinde mahalle sakinleri ile bu evi kullanan tinercilerin arasındaki sorunu ortaya çıkardı.
Çakmak gazını tiner gibi soludular, patlayınca hastanelik oldular
Mahalle sakinleri bu bina ile ilgili birçok kez şikayette bulunmasına rağmen yetkililerin seslerini duymadıklarını dile getirdi. Eğer bu bina ile ilgili bir işlem yapılmaması durumunda mahalleli balyozları alarak kendilerinin yıkacağını söyledi.
Küplüpınar Mahalle Muhtarı İsmail Yavaş, "Çok tehlikeli bir yangın çıktı. Tüm mahalle sokağa döküldü. Daha önce burayı defalarca bildirdim. Fakat bir işlem yapılmadı. Neden bir işlem yapılmadığını merak ediyoruz. Bu akşam çıkan yangın zor söndürüldü. Evin çevresinde bir sürü ev var. Bu bina uzun zamandırtehlike arz ediyor. Bir an önce yıkılırsa tüm mahalleli rahatlayacak. Buraya baliciler, tinerciler geliyor. Büyük ihtimalle yangını tinerciler çıkarttı. Bu sorunun bir an önce ortadan kaldırılması gerekiyor. Çok geç olmadan bu binanın yıkılması gerekiyor" diye konuştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!