Bursa'da vahşet... Suriyeli kadını kucağında bebeği varken öldürdüler

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 18 yaşındaki Dima Aşaelim evinde bıçaklanarak öldürüldü. Suriyeli kadının cesedi kucağında 7 aylık bebeğiyle bulundu.
Bursa'da Suriyeli Dima Aşaelim (18) evinde bıçaklanarak öldürüldü. Genç kadın bulunduğunda kucağında olan 7 aylık bebeği yakınrlarına teslim edildi.
Olay, merkez Yıldırım ilçesi Değiirmenlikızık Mahallesi'nde meydana geldi. Dima Aşaelim, 1,5 yıl önce Muhammet Kasım ile evlendi. Çift, 7 ay önce dünyaya gelen oğullarına Hasan Kasım adını verdi. Genç kadının eşi Muhammet Kasım, saat 11.30 sıralarında garson olarak çalıştığı kent meydanındaki lokantaya gitti. Bir süre sonra kardeşi Dima'yı ziyarete gelen kardeşi Valiht Aşaelim, iddiaya göre, zili çaldı ancak kapı açılmadı.
Dumlupınar faciasının son tanığı öldü
Eve girince cesedi gördü
Annesinden aldığı anahtar ile eve giren Valiht Aşaelim, kız kardeşini kanlar içinde ölü olarak buldu. Bıçaklanarak öldürülen genç kadının kucağındaki oğlu Hasan Kasım, alınıp akrabalarının evine götürüldü. Evde parmak izi alan ve çevredeki güvenlik kameralarını araştıran polis, Dima Aşaelim'in eşi Muhammet Kasım ile kardeşi Valiht Aşaelim'i gözaltına aldı. Polis, soruşturmasını sürdürüyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Çöplüğe dönmüştü! 1800 yıllık kutsal çeşme ve kaplıca turistik alan olacak...
Kayıp ortaokul öğrencisi Burak Koçak ile ilgili yeni gelişme! Son görüntüleri ortaya çıktı
2025 AĞUSTOS ASKERLİK CELBİ: Askerlik Yerleri Ne Zaman Açıklanacak, Sevk Tarihleri Ne?
‘Garip’ leylek, hasat zamanı yine geldi! 15 yıldır çiftçilerin gönlünde taht kurdu: “Torunlarım gelmiş gibi mutlu oluyorum”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in sağlık durumu nasıl? Ferdi Zeyrek kimdir, kaç yaşında? İLK AÇIKLAMA GELDİ