Çağatay Ulusoy'un hapsi isteniyor

Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren'e hapis şokuSavcı 34 sanıklı uyuşturucu davasında esas hakkındaki mütalaasında Cenk Eren, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca için uyuşturucu madde kullanmak suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istedi.
İstanbul Narkotik Polisi, 2013 yılının Ocak ayında yaptığı operasyonda aralarında oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, ve şarkıcı Cenk Eren'i “uyuşturucu temin etmek" suçundan gözaltına almıştı.
Bir süre karakolda kalan Gizem Karaca, Cenk Eren ve Çağatay Ulusoy daha sonra serbest bırakılmıştı. 'Uyuşturucu madde kullanmak ve temin etmek' suçunda dava açılan ünlü oyuncular mahkemeye çıkıp ifade vermişti.
Çağatay Ulusoy'a yeni dizi için rekor teklif!
Çağatay Ulusoy: ''Yaptığımız işin güzel olmasını istiyorum''
Kimseye uyuşturucu temin etmedim
İlk ifadesinde Kimseye uyuşturucu temin etmediğini belirten Çağatay Ulusoy, “Bizim camiada birçok kişi esrar içiyor. O dönemde Emir’in Yolu dizisinde oynuyordum. Psikolojik ve ruhen sıkıntılı bir dönemdeydim. Daha fazla içmeye başladım, kimseye uyuşturucu temin etmedim” savunmasını yapmıştı.
Mahkeme heyeti de Ulusoy'un tutuksuz yargılanmasına karar vermişti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sivas'ta vahşet: 2 kardeşin boğazı kesilerek öldürüldü! Şüpheli kişi gözaltına alındı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
HABER... Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasında duruşma 20 Haziran'a ertelendi
Erdoğan - Bahçeli görüşmesinin kodları! Abdulkadir Selvi yazdı
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kuvvetli gök gürültülü sağanak alarmı