Çağlayan Adliyesi önünde gerginlik çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 90 kişi, yoğun güvenlik önlemleri altında Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. Adliye önünde avukatlar ile polis ekipleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte 91 kişi emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından yoğun güvenlik önlemleri altında İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'ndan 30, terör suçları Soruşturma Bürosu'ndan ise 4 savcı olmak üzere toplam 34 Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi.
POLİS EKİPLERİ YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI
Adliye dışında da polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi alındı. Adliye önünde bir grup avukat toplanarak içeriye girmek istedi. Güvenlik görevlileri de listeye göre avukatların içeriye alınacağını söyleyip duruşması olmayanın adliyeye giremeyeceğini belirtmesi üzerine avukatlar ile polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?