Çamaşır makinesinden bile uyuşturucu çıktı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Esenyurt'ta yaptığı operasyonda toplam 56 kilogram uyuşturucu ele geçirdi. Baskın yapılan evde çamaşır makinesinden bile uyuşturucu çıktı.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, H.T. ve H.S.'nin yasadışı yollarla temin ettiği uyuşturucu maddeyi, İstanbul'da piyasaya sürme hazırlığında olduğu bilgisini aldı. H.T. ve H.S.'nin Esenyurt'taki adreslerini mercek altına alan jandarma ekipleri, şüphelilerin uyuşturucu maddeyi sakladıkları adres ile sevkiyatta kullandıkları aracı belirledi.
ÇAMAŞIR MAKİNESİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI
Operasyon için düğmeye basan ekipler, H.T.'nin evinde yaptıkları aramalarda detektör köpek Vadi'nin çamaşır makinesine, yatak odasında bulunan dolaba ve evin çeşitli noktalarına tepki vermesi üzerine evde toplam 21 kilogram eroin ele geçirdi.
ARACIN HER YERİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI
Eş zamanlı operasyonla H.S.'nin kullandığı araçta detektör köpek Atak ile birlikte yaptıkları aramalarda ise paketlenmiş halde 35 kilogram toz esrar ele geçirdi. Uyuşturucu satıcıları H.T. ve H.S. jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Taksim ve Şişhane metro durakları çalışmıyor mu, ne zamana kadar? Metro İstanbul’dan İstanbul Valiliği duyurusu!
YENİ TRAFİK CEZALARI 2025: Alkollü Araç Kullanımı, Hız İhlali, Drift ve Emniyet Kemeri Cezaları: Trafik Kanunu Maddeleri Değişiyor!
Türkiye’nin ilk yüzer doğal gaz üretim platformu Osman Gazi Filyos Limanı’na ulaştı
Ukrayna için 4’lü zirve önerisi! Bakan Fidan'dan İstanbul vurgusu: Süreci taçlandırmak mümkün
HABER... Meteoroloji'den 19 il için 'sarı' kodlu sağanak uyarısı!