Can Bonomo ve ekibini taşıyan araç Gelibolu'da kaza yaptı

Şarkıcı Can Bonomo ile ekibini taşıyan araç, Gelibolu ilçesi yakınlarında kaza yaptı. Bonomo, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul'dan Çanakkale'ye konser vermek için gelen Bonomo ve ekibini taşıyan Tamer Karabulut yönetimindeki 34 GZ 1216 plakalı araç, Cennetkoy mevkisinde yoldan çıkıp, deniz kenarındaki şarampole devrilmeden durdu.
Kazada, Bonomo ile İpek Karadeniz, Kazım Çakır, Tuğçe Özne, İsmet Onur ve Nuri Alporlu hafif yaralandı.
Bonomu, getirildiği Gelibolu Devlet Hastanesi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Çanakkale'ye konser için gittiklerini belirterek, "Allah'a şükür pek bir şey yok. Hafif yaralanan arkadaşlar var. Ama ölümden döndük. Araba uçurumun kenarında denize sarkık durdu" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
150 yıllık ağaç devrildi: 3 araç kullanılamaz hale geldi
Müsilaja karşı yeni önlem: Çapraz Çayı'nda hayata geçirildi
İntihar mektubunda araştırma görevlisini işaret etmişti! Görevden uzaklaştırıldı
Yozgat'ta can pazarı! Taziye dönüşü kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var
METİN GÜRCAN KİMDİR? Eski Asker ve Akademisyen Metin Gürcan'ın Rütbesi Neydi, Ne Kadar Ceza Aldı? Casusluk Davasında Karar Verildi!