Can'ın görevine nedensiz son verildi

Canın görevine nedensiz son verildi
expand

Anayasa Mahkemesi Raportörü Osman Can'ın Çankaya Üniversitesi'ndeki görevine son verildi. Hukuk Fakültesi'nde son 4 yıldır "devlet teorileri" dersine giren Can, CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada görevine gerekçe göstermeden son verildiğini söyledi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Osman Can, Çankaya Üniversitesi'yle aralarında siyasi görüş ayrılıkları olduğunu anlattı. Ancak görevine son verilmesinin nedeni olarak bu görüş ayrılığını düşünmek istemediğini de söyledi.

Anayasa Mahkemesi'nin en kiritik davalarında raportör olarak görev yapan Osman Can, Çankaya Üniversitesi'ndeki görevine son verildiğini, yeni akademik yılın ders programını edinmek için üniversiteyi aradığında öğrendi.

Osman Can'a neden görevine son verildiğine ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Anayasa Mahkemesi Raportörü Osman Can, üniversitede türban yasağına ve AK Parti'nin kapatılmasına karşı rapor hazırlamıştı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow