Ceyhan'da 3 kişinin öldüğü silahlı saldırıda 6 şüpheli tutuklandı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 2 kişinin olay yerinde, bir kişinin de hastane acil servis önündeki ambulansta öldürülmesine ilişkin başlatılan soruşturmada gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 6'sı tutuklandı. Olayla ilgili 1 şüphelinin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun sürdüğü bildirildi.
Olay, 27 Ağustos Perşembe günü gece saatlerinde Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İki grup arasında çıkan silahlı kavgada Aşkın Acun ve Mehmet Gem, olay yerinde vurularak öldürüldü. Olayda yaralanan Salih Kayaokay ise hastane acili önündeki ambulansta silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturma başlatan Ceyhan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, her iki gruptan cinayete karıştığı tespit edilen toplam 12 şüpheliyi yakalayarak gözaltına alındı. Şüpheliler ve evlerinde yapılan aramalarda ise 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
ÇELİK YELEK GİYDİRİLDİ
Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlan şüphelilerden 11'i bugün geniş güvenlik önlemleri altında çelik yelek giydirilerek adliyeye çıkartıldı. Şüphelilerden 1'i Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulandıktan sonra serbest bırakılırken, 10 şüpheli ise tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Hakim karşısına çıkan şüphelilerden 6'sı tutuklanırken, 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bir şüphelinin, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun sürdüğü bildirildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Papa Franciscus için St. Antuan Kilisesi’nde lokma dağıtıldı
Aydın'da korku dolu anlar! Sokak köpeğinden kaçarken arabaya çarptı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vefat eden Arapça öğretmeni için başsağlığı mesajı
Evlilik Vaadiyle 12 Milyon Liralık Vurgun: 6 Kadın Aynı Anda Dolandırıldı!