Cezaevi firarisi karşısında polisi görünce dua etmeye başladı

Cezaevi firarisi karşısında polisi görünce dua etmeye başladı
expand
Kaynak:DHA

Hırsızlık suçundan hüküm giydiği cezaevinden firar eden 25 yaşındaki Selehattin A., saklandığı mezarlıkta polisle karşılaştı. Bir anda dua ediyormuş gibi davranan ve daha sonra kaçmaya başlayan zanlı yakalandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Karabük'te, 'hırsızlık' suçundan hükümlü bulunduğu cezaevinden firar eden Selehattin A. (25), saklandığı mezarlıkta polisi görünce bir mezarın başında dua ediyormuş gibi davrandı. Ardından kaçmaya başlayan Selehattin A., polis tarafından yakaladı.

'Hırsızlık' suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Selehattin A., hükümlü bulunduğu Karabük T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar etti. Selehattin A.'nın kaçtığı anlaşılınca cezaevi görevlileri hemen durumu polise bildirdi. Karabük Asayiş Şube Müdürlüğü, kent merkezinde giriş ve çıkış noktalarına ekipler yerleştirdi.

Dua ediyor numarası yaptı

Olayla ilgili çalışma yapan polisler, Selehattin A.'nın Zobran Mezarlığı'nda olduğunu belirledi. Ekipler mezarlığa girerken, polisleri gören Selehattin A., şüphe uyandırmamak için bir mezarın başında dua ediyormuş gibi davranmaya başladı. Polisin fark ettiği Selehattin A., 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kovalama sırasında havaya ateş eden polis, Selehattin A.'yı kısa sürede yakaladı. Jandarma ekiplerine teslim edilen Selehattin A., cezaevine gönderildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

 

 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow