CHP heyeti Hakkari’de incelemelerde bulundu

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve beraberindekiler Hakkarililer ile bir araya geldi.
CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, siyasetçi gazeteci yazar Güler Boğday ve sanatçı Belgin Fatma Gökçe, OHAL süreci, belediyelere atanan kayyumlar, bölgenin ekonomik durumu, barış ve kardeşlik köprüsü kurulması için neler yapılabilir gibi konuları araştırmak üzere Hakkari’ye geldi.
İlk olarak CHP il başkanlığını ziyaret eden 3 kişilik heyet, daha sonra CHP İl Başkan Yardımcısı Naci Kahraman ve İlçe Başkanı Şükrü Çivi ile birlikte çarşı merkezinde Hakkarililer ile bir araya gelerek bölgenin durumu ile ilgili sorular sordu.
HATSO, İHD olmak üzere değişik sivil toplum örgütlerini de ziyaret edecek olan CHP heyetinin, aldıkları notları rapor olarak sunacakları belirtildi.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni dolaştıklarını belirten CHP heyeti, halk ve sivil toplum örgütleri ile bir araya gelerek birebir görüştüklerini ifade ettiler.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
BÜYÜK ELEKTRİK KESİNTİSİ! 17 Haziran İstanbul Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ Elektrik Arıza Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?