CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın eşine takipsizlik

Başkan Melih Gökçek’in, CHP’li Aylin Nazlıaka’nın eşinin işyerinde "kaçak su" kullanıldığı yönündeki iddialarının ardından ASKİ’nin yaptığı suç duyurusuna, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "takipsizlik" kararı verdi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ASKİ’nin, işyerinde kaçak su kullandığı iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunduğu CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın eşi İzzet Nazlıaka hakkında takipsizlik kararı verdi.
"Gökçek bir darbe daha almış oldu"
Kararda, şüphelilerin ASKİ’ye ait suyun tüketimine yönelik bir eylemlerinin bulunmadığı, atık suyun tahliyesi eyleminin de kaçak ve abonesiz su kullanma suçu niteliğinde olmadığı belirtildi. Kararın ardından açıklama yapan Aylin Nazlıaka, şunları söyledi:
"Bana attığı iftiraların halk nezdinde işe yaramadığını gören Gökçek, son olarak aileme uzanmıştı. Kayınpederimin kurduğu şirkette kaçak su kullanıldığını söyleyip kişisel verilerimi hukuka aykırı bir şekilde basına servis etmişti. İşyerine gelen ASKİ görevlilerin tutanak dahi tutmadan kaçarak işyerinden ayrılmasına rağmen, sanki ortada bir suç varmış gibi sosyal medyadan duyurular yapmış, fotoğraflar paylaşmıştı. Peki ne oldu? Gökçek, oğlunun milletvekili adayı gösterilmemesinin şokunu atlatmaya çalışırken bir darbe de yargıdan almış oldu.”
HDP milletvekili adaylarını tanıtıyor
Selahattin Demirtaş baba ocağında
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Güzel havalara mola! Meteoroloji’den yağış, fırtına ve toz taşınımı uyarısı: Etkilenecek bölgeler belli oldu!
Fenomenlere yasa dışı bahis operasyonu! Tolunay Ören ve Kemal Can Parlak için karar verildi
2 bin 300 yıllık kaya mezardan çıktı! İlk kez sergiye çıkarıldı
Okulda görev yapan öğretmene silahlı saldırı: Hayatını kaybetti
GSB kamp başvuru sonuçları 2025 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler genc.gsb.gov.tr adresinde!