PKK'nın 21 yıl sonra açıklaması CHP'li vekili yıktı

Diyarbakır'da PKK'ya katılan ve 21 yıldır kendisinden haber alınamayan Metin Değer'in, 1993 yılında kırsal kesimdeki bir çatışmada öldüğü terör örgütü tarafından açıklandı. Değer'in ağabeyi olan CHP Diyarbakır eski Milletvekili Mesut Değer, kardeşi için taziye çadırı kurarak taziyeleri kabul etmeye başladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
PKK tarafından bugün yapılan açıklamada, 1993 yılının Ekim ayında Diyarbakır kırsalında yaşamını yitirdiğini açıkladığı "Bawer" kod adlı Metin Değer'in CHP Diyarbakır eski Milletvekili Measut Değer'in kardeşi olduğu belirtildi.
Açıklamada, KCK Yürütme Konseyi Eş Başkanlığının Değer ailesine mektup da gönderdiği ifade edilidi.
Eski Milletvekili Mesut Değer, 21 yıldır haber alamadıkları kardeşi için merkez Sur İlçesi Saraykapı'da taziye çadırı kurdu.
Değer ve yakınları Metin Değer için taziyeleri kabul etmeye başladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Güzel havalara mola! Meteoroloji’den yağış, fırtına ve toz taşınımı uyarısı: Etkilenecek bölgeler belli oldu!
Fenomenlere yasa dışı bahis operasyonu! Tolunay Ören ve Kemal Can Parlak için karar verildi
2 bin 300 yıllık kaya mezardan çıktı! İlk kez sergiye çıkarıldı
Okulda görev yapan öğretmene silahlı saldırı: Hayatını kaybetti
GSB kamp başvuru sonuçları 2025 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler genc.gsb.gov.tr adresinde!