hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP’de cumhurbaşkanlığı adaylığı hesabı mı var? Özel'in adını işaret ettiler...

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP'de yeni bir cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışması mı başlıyor? CHP'den Genel Başkan Özgür Özel'in cumhurbaşkanı adayı olabileceğine yönelik dikkat çeken açıklamalar geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP'DEN ÖZEL İÇİN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA GELDİ

    Genel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın isimleri adaylık için geçmişti. Seçimler bitti. Ardından CHP Genel Başkanlığında koltuk değişimi yaşandı. Bu süreçte İmamoğlu ile Özgür Özel arasında yetki karmaşası iddiaları hep gündemde tutuldu. Son olarak CHP yönetiminden gelen açıklama dikkat çekti. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, “Ben Özgür Özel ile yarışmak istemem. Diğer adaylarla yarışmaktan daha zor olur tabi ki” şeklinde açıklamada bulundu.

    CHP’de cumhurbaşkanlığı adaylığı hesabı mı var Özelin adını işaret ettiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "ADAYLIK HESAPLARI ŞİMDİDEN BAŞLADI MI?"

    Başarır'ın bu ifadeleri, ‘CHP'de Cumhurbaşkanı adaylığı hesapları şimdiden başladı mı?’ sorusunu akıllara getirdi. Başarır, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ‘İhtiyaç duyulan lider" ifadeleriyle Genel Başkan Özgür Özel'i işaret etti. "Türkiye’nin ihtiyacı olan uzun yıllardan sonra lider tipi. Bunu göreceğiz, kurultaydan bugüne grafiğe bakıp” dedi.

    CHP’de cumhurbaşkanlığı adaylığı hesabı mı var Özelin adını işaret ettiler...

    SARIGÜL: ÖZGÜR ÖZEL'E DİKKAT GELİYOR

    Özgür Özel'e yönelik bir diğer dikkat çeken açıklama da Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'den geldi. Sarıgül, “Bakarsın hiç umulmayan bir adam bir iş yapar ve bir anda marka olur, çok marka olan bir isim bir hata yapar ve sıkıntıya düşer. Bilgisi, becerisi ile yıllarca CHP’de Grup Başkanvekilliği yapmış Özgür Özel başkanımıza dikkat et, geliyor” ifadelerini kullandı.

    Şimdi gözler CHP'den gelen bu açıklamaların ardından Özgür Özel'in yapacağı açıklamaya çevrildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow