CHP PM, kurultay için MYK'ye tam yetki verdi

CHP Parti Meclisi (PM), 37. Olağan Kurultayla ilgili çalışmaları yürütmek ve gerekli kararları almak için MYK'ye yetki verdi.
CHP Parti Meclisi (PM) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Koronavirüsle ilgili gelişmelerin ele alındığı toplantıda, Enfeksiyon Uzmanı ve PM üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer tarafından geniş kapsamlı bir sunum yapıldı.
Tıp doktoru olan bazı PM üyelerinin de değerlendirmelerde bulunduğu toplantıda, 28-29 Mart'ta yapılacak 37. Olağan Kurultay süreci de ele alındı.
Son toplantısını yapan PM, 37. Olağan Kurultayla ilgili çalışmaları yürütmek ve gerekli kararları almak için MYK'ye yetki verdi. MYK'nin, kurultayla ilgili "erteleme", "seyircisiz yapılma" gibi gerekli kararı, gelişmelere göre vermesi bekleniyor.
PARTİ GİRİŞİNE TERMAL KAMERA
CHP'de koronavirüsle ilgili tedbirler kapsamında parti girişine termal kamera konulması kararı verildi.
Sipariş edilen termal kameranın ziyaretçilerin alındığı kapı girişine konulacağı bildirildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama
EHLİYET YENİLEME SON GÜN: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?