"CHP'ye sıra gelince ortalık örgütten geçilmiyor"

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yürütülen soruşturmada, belediye için yapılan çete suçlamasına CHP yönetimi tepki gösterdi. Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, "İzmir'de çeteyi bulan savcılar, nedense yolsuzluk iddiaları olan AK Parti'li Elazığ Belediyesi'nde, Hrant Dink davasında bulamadı" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İddianame ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Hamzaçebi, yargının bağımsız karar alamadığını öne sürdü. Hamzaçebi, "AKP'li belediyelerdeki yolsuzluklara bakanlar örgüt çete bulamıyor. Ama CHP belediyelerine sıra gelince ortalık örgütten geçilmiyor" dedi.
Akif Hamzaçebi, iddiaların mesnetsiz olduğunu söyleyerek, "Biz belediyelerimize, başkanlarımıza güveniyoruz" diye konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Özgür Özel'e yumruklu saldırı... Saldırganın katlettiği oğlunun mezarında dikkat çeken yazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Rum tarafında geniş yankı buldu: "Bu topraklara bir damga daha vuruyoruz"
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın