'Çocuk renkli içecekten olmuş olabilir'

DNA testi sonrasında oğlunun kendisinden olmadığını öğrenen matbaacı, ortağını öldürdü. Okan A., polis ifadesinde, "Eşim baskılarım sonrasında, işyerinde kimsenin olmadığı bir sırada ortağım Cemil Ş.'nin kendisine renkli bir içecek verdiğini, çocuğun bu sırada olmuş olabileceğini söyledi" dedi.
İstanbul Kâğıthane'de çocuğunun kendisinden olmadığını öğrenince eski ortağını vurarak öldüren matbaacı Okan A. tutuklandı. Okan A., polise verdiği ifadesinde, "Ailem, 3 yaşındaki oğlumun büyüdükçe bana benzemediğini fark etti. Ben de kuşkulandım. Özel bir sağlık kuruluşunda yaptırdığımız DNA testi sonrasında oğlum olarak bildiğim çocuğun benim olmadığı ortaya çıktı. Eşim baskılarım sonrasında, işyerinde kimsenin olmadığı bir sırada Cemil Ş.'nin kendisine renkli bir içecek verdiğini, çocuğun bu sırada olmuş olabileceğini söyledi" dedi.
Habertürk'ün haberine göre, Okan A.'nın eşi Esra A. ise ifadesinde, "Eşimin ortağı renkli bir içecek verdi, bayılmışım. Uyandığımda hiçbir şey hatırlamıyordum. Çocuk o zaman olmuş olabilir" diye konuştu. Esra A., Cemil Ş.'yi daha önce bu olay nedeniyle Bahçelievler 75. Yıl Karakolu'na şikâyet ettiğini de söyledi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
AYT DİNİ ŞEHİRLER SORUSU: Lhasa Dini Şehir Mi? Kahire Dini Şehir Mi? Roma Dini Şehir Mi? 2025 YKS AYT Dini Şehirler Sorusu Cevabı
Denizli'de tesettürlü kadına saldırı! O anlar kameraya yansıdı
BUGÜN Toplu Taşıma Bedava mı? YKS 21-22 Haziran 2025 toplu taşıma bedava mı? YKS Nedeniyle Otobüs, Metro, Metrobüs, Ankaray, İzban Bedava Mı?