Cumhurbaşkanı Erdoğan Çatalca'da arkadaşının cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün vefat eden yakın arkadaşı Ak Parti Çatalca Eski İlçe Başkanı Engin Bilgin'in Gökçeali köyündeki cenaze törenine katıldı. Çatalca'da dönen Erdoğan'ın konvoyunda kaza meydana geldi. Erdoğan'ın güzergahında görev yapan motosikletli bir trafik polisi bariyerlere çarparak takla attı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün vefat eden yakın arkadaşı Ak Parti Çatalca Eski İlçe Başkanı Engin Bilgin'in Gökçeali köyündeki cenaze törenine katıldı.
Gökçeali Merkez Camii'nde cuma namazını kılan Erdoğan aynı camide Engin Bilgin için düzenlenen cenaze törenine de katıldı. Cenaze namazının ardından tabutu bir süre taşıyan Erdoğan aileye taziyede bulunduktan sonra köyden ayrıldı.
TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beylerbeyi Sarayı'ndaki ofisine geçti.
Erdoğan'ın güzergahında kaza
Erdoğan'ın Çatalca dönüşünde kullandığı güzergahta görev yapan motosikletli bir trafik polisi kaza geçirdi. Motosikletiyle birlikte bariyerlere çarpıp takla atan polis memurunun yardımına meslektaşları koştu. Bir süre yerde yatan trafik polisi ambulansla Vakıf Gureba Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Polisin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?