Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'na dava açacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ali Özkaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayına yönelik iddialarıyla ilgili manevi tazminat davası açılacağını söyledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Özkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun "Cumhurbaşkanlığı Sarayında altın kaplama klozetler ve bardaklar bulunduğu" iddia ettiğini hatırlatarak, "Kılıçdaroğlu'nun beyanıyla ilgili olarak mahallinde keşif yapılması suretiyle iftira attığı ve yalan söylediğinin tesbiti ve bu nedenle manevi tazminat davası açacağız" dedi.
Erdoğan'dan "Altın kaplamalı klozet" çıkışı
Özkaya, dava dilekçesini yarın sunacaklarını belirtti.
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan Kılıçdaroğlu'na davet
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
MECLİS NE ZAMAN KAPANACAK? TBMM tatil tarihi 2025: TBMM tatili ne zaman başlıyor, hangi tarihte?
Sivas'ta vahşet: 2 kardeşin boğazı kesilerek öldürüldü! Şüpheli kişi gözaltına alındı
HABER... Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasında duruşma 20 Haziran'a ertelendi
Erdoğan - Bahçeli görüşmesinin kodları! Abdulkadir Selvi yazdı