Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten 5 kişi tutuklandı

Antalya’da "Cumhurbaşkanı’na hakaret" ve "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçlarından 5 kişi tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri “Cumhurbaşkanı’na Hakaret” ve “Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama” suçlarına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla eş zamanlı operasyonlar düzenledi.
Operasyonlar kapsamında Ş.H., D.Ö., İ.Y., S.E., Y.Ç., C.Y.A., M.O.O. ve H.A.M. gözaltına alındı.
Emniyetteki sorgularının ardından “Cumhurbaşkanı’na Hakaret” ve “Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama” suçlarından adli makamlara sevk edilen 8 kişiden Ş.H., D.Ö., İ.Y., S.E. ve Y.Ç. tutuklanırken C.Y.A., M.O.O., H.A.M. serbest bırakıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Özgür Özel'e yumruklu saldırı... Saldırganın katlettiği oğlunun mezarında dikkat çeken yazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Rum tarafında geniş yankı buldu: "Bu topraklara bir damga daha vuruyoruz"
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın