Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan barış diplomasisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yaptığı telefon görüşmesinde İsrail’in İran’a yönelik saldırısını ve bölgesel güvenlik meselelerini değerlendirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, İsrail ile İran arasındaki çatışma, ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı. Erdoğan, İsrail’in İran’a yönelik saldırısının ardından başlayan çatışmalarla ilgili yoğun diplomatik temaslar yürüttüğünü ve şiddet sarmalının sona ermesi için çabalarını sürdüreceğini ifade etti.
İSRAİL’İN BÖLGESEL TEHDİDİ VE HÜKÜM SAHASI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede İsrail Başbakanı Netanyahu’nun bölge güvenliği için en büyük tehdit olduğunu bir kez daha vurguladı. Erdoğan, İsrail’in saldırılarının Gazze’deki insani krizi ve soykırımı gölgede bırakmasına izin verilemeyeceğini belirterek, gelişmelerin Suriye’yi de içine almasına müsaade edilmeyeceğinin altını çizdi. Bu noktada Türkiye'nin, bölgesel barış ve güvenlik için sürdürdüğü diplomatik çabalar üzerinde duruldu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişti!
EHLİYET YENİLEME RANDEVU: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
SON DAKİKA... 78 canın hesabı soruluyor! Otel sahibinin kızı konuştu: Otelde patron babamdır, eğlence sesleri diye düşündüm
SON DAKİKA SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Mavi Vatan’ın yüzen kalesi... Türkiye’den ABD’ye ikmalsiz ulaşım imkanı!