hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sarp ile ilgi çeken diyaloğu: Başaracağız!

    KAYNAKİHA

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyareti sırasında Sarp ve Rümeysa adlı çocuklarla arasındaki diyalog görnleri gülümsetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye girişinde Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sagay'ın kızı Rümeysa Sagay ve Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka'nın oğlu Sarp Aka ile tanıştı. Çocukların heyecanla anlattıklarını dinleyen Erdoğan, çocukları severek sohbet etti. Sarp Aka, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Balıkesir'i merak etmeyin. Siz hiç korkmayın, devam edin. Başaracağız" dedi. Erdoğan'ın çocuklarla ilginç diyaloğu kameralara yansıdı.

    ERDOĞAN'A YOĞUN İLGİ

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi’nden çıktıktan sonra vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Tezahüratlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılayan Balıkesirliler, onunla birlikte fotoğraf çektirerek bir süre sohbet etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğan, daha sonra Balıkesir’den ayrılmak üzere havaalanına hareket etti. Erdoğan, uçakla şehirden ayrıldı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğanın Sarp ile ilgi çeken diyaloğu: Başaracağız

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow