Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Güvenlik Toplantısı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Güvenlik Toplantısı
expand

Ankara'da gündem terörle mücadele. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Erdoğan'ın yanı sıra toplantılar Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan katıldı.

Edinilen bilgiye göre toplantıda bölgede devam eden terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar ele alındı. Operasyonlarda gelinen son durum başta olmak üzere önümüzdeki dönemde güvenlik güçlerinin atacağı adımlar ta ele alındı. 

Toplantıda ayrıca askeri operasyonların tamamlanmasının ardından hayata geçirilecek birlik, huzur demokrasi eylem planı'nın detaylarının da görüşüldüğü öğrenildi.

Terörle mücadelenin yanısıra Suriye'deki gelişmeler de toplantıda ele alındı. Bu kapsamda Rusya'nın Halep'e yönelik saldırıları sonrası Türkiye sınırına gelen 70 bine yakın mülteci ile ilgili gelişmeler de görüşüldü.  

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow