Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en iyi tahmini yapan anket şirketi Andy-Ar

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde anket yapan 12 şirketten en başarılı tahmini Andy-Ar şiketi yaptı. Andy-Ar, Erdoğan'ı yüzde 53, İhsanoğlu'nu 37,9, Demirtaş'ı yüzde 9,1 olarak açıklamıştı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayların yarışı kadar anket şirketleri arasında da bir yarış vardı. Seçim öncesi süreçte her şirket yaptığı anketlerle seçimlerdeki sonuçlara en yakın tahmini yapmaya çalıştı.
En yakın sonuç Andy-Ar
Türkiye genelinde şu ana kadar sandıkların yüzde 93,8'i açıklandı. Recep Tayyip Erdoğan oyların yüzde 53'ünü aldı. Ekmeleddin İhsanoğlu yüzde 37,8 oy alırken, Selahattin Demirtaş ise yüzde 9,1'nin aldı. Bu sonuçlara göre 12 anket şirketinden en iyi tahmini Andy-Ar şirketi yaptı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama