Davutoğlu'nun 'rüşvet' sözlerine AK Parti'den destek gelmedi

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Reza Zarrab davasıyla ilgili konuşmuş, 'Kim rüşvet almış, haksız kazanç sağlamışsa hesap sorulmalı' demişti. Davutoğlu'nun bu sözleri AK Partililere soruldu, Davutoğlu'na destek gelmedi.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, "New York'ta o mahkemede sunulan belgelerin 17-25 Aralık ile irtibatı dolayısıyla bizim açımızdan hükmü yoktur" dedi ve rüşvet alan, haksız kazanç sağlayanlardan hesap sorulması gerektiğini belirtti.
Ümit Özdağ'dan çarpıcı Zarrab iddiası
Davutoğlu'nun bu sözlerini Kanal D muhabiri Seçil Özer AK Partili vekillere sordu. Davutoğlu'nun bu sözlerine destek gelmediğini belirten Özer o görüşmeleri şöyle anlattı: Davutoğlu'yla aynı fikirde olan bir AK Partiliye rastlamadım. Davutoğlu demek ki hala aynı noktada ifadesini kullanan var. Mahkemeden gelen bilgiler ışığında harekete geçme eğilimi, bir hesap sorma eğilimi yok. Odaklanılması gereken başka konular olduğunu düşünüyorlar. Bunların hepsi yem, bunlara düşmemek lazım, büyük fotoğrafı ıskalamamak lazım mesajı veriliyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!