DEM Parti: İmralı'ya gitmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz
SON DAKİKA HABERLERİ... DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, heyet olarak İmralı Adası'na gitmek üzere hazırlık yaptıklarını açıkladı. Doğan, "DEM Parti olarak İmralı Adası'na gitmek üzere hazırlık yapıyoruz, en kısa sürede gitmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA HABERLERİ... DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, heyet olarak İmralı Adası'na gitmek üzere hazırlık yaptıklarını açıkladı. Doğan, "DEM Parti olarak İmralı Adası'na gitmek üzere hazırlık yapıyoruz, en kısa sürede gitmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.
İşte Doğan'ın açıklamalarından satır başları:
"Biz DEM Parti olarak Meclis tatile girmeden Meclis Başkanı'nı tekrar inisiyatife davet ediyoruz. Ne yapabilir Sayın Kurtulmuş? Sayın Kurtulmuş Meclis tatile girmeden komisyonu kurabilmek için siyasi partilerin yetkililerini toplayabilir ve bir zirve yapabilir.
"İMRALI ADASI'NA GİTMEK ÜZERE HAZIRLIK YAPIYORUZ"
Biz de DEM Parti olarak İmralı Adası'na gitmek üzere hazırlık yapıyoruz. En kısa sürede İmralı'ya bir ziyaret gerçekleştirmeyi planlıyoruz. İçinde eş başkanlarımızın bulunduğu Merkez Yürütme Kurulu üyelerimizden oluşan bir heyetle, hem bu dönemi anlamak, atlatmak hem daha güçlü bir şekilde örgütlenmek için kendisiyle doğrudan görüşmek üzere bir hazırlık yapıyoruz. En kısa sürede kendisini ziyaret edeceğiz."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bu kadarına da pes: Haliç’te dehşet anlarını çekirdek çitleyerek seyrettiler
14 SAAT SULAR KESİK! 11 HAZİRAN İSKİ SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? İSKİ Su Kesintisi Sorgulama
Genç kızların öfkesi kanlı bitti: 35 yaşındaki kadını bıçaklayarak öldürdüler
360 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI KONTENJAN DAĞILIMI! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman, şartları neler?
'Çilek Dolunayı' İstanbul'da!