Denizli'de nehirde kaybolan pilot üsteğmenin cesedi bulundu

Denizli Sarayköy ilçesindeki Menderes Nehri'nde kaybolan Kara Pilot Üsteğmen Burak İz'in cesedi, 16 gün sonra bulundu.
Ördek avlamak için gittiği nehirde, bindiği lastik botun ağaç dalına takılarak devrilmesiyle boğulan üstüğmen, olay yerinden 15 kilometre uzaklıktaki Feslek Regülatörü'nde bulundu.
İstanbul'daki 4'üncü Kara Havacılık Alay Komutanlığı'nda görevli Pilot üsteğmen Burak İz, izinli olarak geldiği Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, 3 Şubat'ta ördek avlamak için 3 sivil arkadaşıyla lastik bota binerek Menderes Nehri'ne açıldı. Kabağaçlar Mevkisi'ne geldiklerinde, bir ağaç dalına takılan bot alabora oldu.
Akıntıya kapılan üsteğmen İz, gözden kaybolurken, diğer 3 kişi bir ağaç dalına tutunarak sürüklenmekten kurtuldu. İlk şoku atlatan 3 kişi yüzerek kıyıya çıkıp, canlarını kurtardı.
Kayıp üsteğmen İz'in bulunması için Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri, Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı ile Ege Ordu Komutanlığı'ndan gelen 2'si termal kameralı 3 helikopter ve Jandarma Genel Komutanlığı'ndan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekibi ile sazlıklarda ve suyun içinde arama yapıldı.
Ancak, 16 gün boyunca aramalardan hiçbir sonuç alınamadı.
Bu sabah günün ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başlayan arama çalışmaları sırasında, üsteğmen İz'in cesedi, kaybolduğu yere 15 kilometre meseafedeki Feslek Regülatörü'nde bulundu.
Gölette bot alabora oldu: Üsteğmen kayıp
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mecidiyeköy'de otomobil alev alev yandı
Takside dehşet dolu görüntü! Boynundan ve yüzünden yaralandı
Miras kavgası cinayetle bitti! Kardeşini yaralayıp yengesini öldürdü
Diyarbakır’da korkunç olay! Baba ve oğlu, elleri bağlandıktan sonra kamyonetin içinde ateşe verildi
Kağıthane'de şoke eden olay:. Tetikçi tutup eşinin dükkanını kurşunlattı | İşte o anlar...