Deprem mi oldu? AFAD son depremler listesi 25 Mart 2020

Son dakika deprem haberleri Türkiye’de ve dünya genelinde olan depremlerle ilgili detayları aktarıyor. AFAD son depremler listesi ise hem Türkiye’de hem de çevre ülkelerde yaşanan depremler ve şiddetleri ile ilgili son dakika bilgilerini aktarıyor. Peki, en son nerede deprem oldu?
Manisa’da meydana gelen 3.8’lik deprem AFAD son depremler listesi içerisinde yerini aldı. Bir süredir bölgede yaşanan küçük çaplı depremlerin listesi Kandilli Rasathanesi tarafından da sıklıkla paylaşılıyor. Öte yandan Elazığ’da ve Türkiye İran sınırında da gerçekleşen depremler ülke genelinde fay hatlarındaki son durumu göstermişti. Peki, en son nerelerde deprem oldu?
25 MART AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan 25 Mart 2020 tarihli depremlerin listesi şöyle…
KANDİLİ SON DEPREMLER LİSTESİ
Kandilli Rasathanesi’nin paylaştığı son depremler şöyle…
KURİL BÖLGESİ’NDE 7.5 ŞİDDETİNDE DEPREM
Rusya’nın Uzak Doğu Federal Bölgesi'nde yer alan Kuril Adaları’nda 7,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
ABD Jeoloji Araştırmaları Kurumu, Kuril Adaları’na bağlı Severo bölgesinin 213 kilometre güneydoğu açıklarında meydana gelen depremin, yerin 56,7 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu.
Pasifik Tsunami Merkezi, Severo, Sahalin ve ABD’nin Hawaii Adası için tsunami uyarısı yaptı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?