Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM): 'Gözaltında cinsel saldırı' iddiaları doğru değildir

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan 'Gözaltında cinsel saldırı' iddialarının doğru olmadığını açıkladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
DMM'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan 'Gözaltında cinsel saldırı' iddiaları doğru değildir. Türk Polis Teşkilatı, gözaltına alınan şahıslar ile ilgili tüm işlemleri yasaların çizdiği çerçevede yürütmekte olup, iddialardaki gibi bir olayın yaşanması söz konusu değildir. Gözaltına alınan kişilere yönelik, 'Polis Vazife ve Selahiyet Kanunu' ve 'Ceza Muhakemesi Kanunu' hükümlerine uygun standart prosedür izlenmektedir. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz" denildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Katiliyle aynı karede! Önce cinayeti itiraf etti ardından 'O benim dostumdu' dedi
HABER... Şener Üşümezsoy o noktaları tek tek işaret etti: İşte büyük deprem riski olan yerler!
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
SON DAKİKA! Naci Görür: Silivri Fayı 6.2'yle Kırıldı! Adalar Fayı da Kırılacak! 7.5'lik Deprem Bekliyoruz
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?