Dışişleri: Katar ile Bahreyn'in aldıkları kararı memnuniyetle karşılıyoruz

Dışişleri Bakanlığınca, Katar ile Bahreyn'in aldıkları, diplomatik ilişkileri yeniden tesis etme kararının memnuniyetle karşılandığı açıklaması yapıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Dost ve kardeş ülkeler Katar ile Bahreyn’in aldıkları, diplomatik ilişkileri yeniden tesis etme kararını memnuniyetle karşılıyoruz. Ülkemiz, bölgemizdeki sorunların diyalog ve iş birliği yoluyla çözümlenmesine yönelik çabaları desteklemeyi sürdürecektir" ifadelerine yer verildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Park halindeki otomobil alev alev yandı
Edirne’de ‘Lavanta Tarla Günleri’ başladı
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama