Dolmabahçe çalışma ofisi önünde gazlı müdahale

Dolmabahçe çalışma ofisi önünde gazlı müdahale
expand

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Akil İnsanlar Heyeti ile görüşme yapacağı Dolmabahçe’deki çalışma ofisine bir grup protesto amacıyla yürümek istedi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı bölgede ofisin Dolmabahçe Sarayı tarafında Türkiye Gençlik Birliği (TGB)  üyesi 3 kişi ofise doğru yürümek istedi.

Polis üç kişiyi geri püskürtürken protestocular, "TGB susmayacak", "Vatan elden gidiyor" sloganları attı.

Polis daha sonra üç TGB'liyi Dolmabahçe sarayının yol üzerindeki kapısı önünde gözaltına aldı. Bunun üzerine yolun karşısında bekleyen 25 kişilik grup ellerindeki bayraklarla polis aracına koşarak arkadaşlarını kurtarmak istedi. Bu sırada yaşanan arbede sonrası polis ekipleri biber gazı kullanarak göstericileri dağıttı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow