Dördüncü kattan düşen genç ağır yaralandı

Sancaktepe'de dördüncü kattaki evlerinin penceresinden henüz bilinmeyen bir nedenle düşen genç ağır yaralandı. Akşam saatlerinde evde kardeşler arasında şiddetli bir kavganın yaşandığı, ardından gencin pencereden düştüğü iddia edildi. Polis gencin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
Olay saat 23.00 sıralarında Mevlana Mahallesi Milli Sokak'ta bulunan dört katlı bir binada meydana geldi. İddiaya göre kardeşleri ile kavga eden Muharrem İpekçi (26) kavgadan kısa bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle dördüncü kattaki evlerinin penceresinden düştü. Pencereden düşen genci fark eden komşuları sağlık ekiplerine haber verdi.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri İpekçi'yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından Sancaktepe Şehit Prof.Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı.
Dördüncü kattan parke taşı döşeli yola düşen ve hastaneye kaldırıldığı sırada bilinci kapalı olan gencin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Olayı haber alarak gelen gencin akrabası Rıza Çeliker yaşananlarla ilgili olarak; “Çocuğun psikolojisinin bozuk olduğunu söylüyorlar, başka bir şey bilmiyorum ben. Komşuları aradı beni haber verdi, ben de geldim" şeklinde konuştu.
Olay yeri inceleme ekibi, olayın yaşandığı evin içinde ve gencin düştüğü sokakta detaylı inceleme yaptı. Olay yerindeki deliller toplanarak incelenmek üzere muhafaza altına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
58 YERDE ELEKTRİKLER KESİK: 23 Mayıs İstanbul Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ Elektrik Arıza Sorgulama
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
Yarışma heyecanı kötü bitti! Soruyu bilemedi sosyal medyada gündem oldu: Binlerce kişi tarafından linçlendim
SGK Sözleşmeli Bilişim Personeli başvuru tarihleri ve şartları 2025: Başvuru nereden, nasıl yapılır?